Խորհուրդներ տնային տնտեսուհիներին

Խորհուրդներ տնային տնտեսուհիներին

Իսկ դուք գիտե՞ք

  • Սննդային թաղանթը ավելի հեշտ կլինի օգտագործել, եթե այն պահեք սառնարանում: Այդպես այն չի պատռվի և չի կպնի ձեռքերին:
  • Եթե օմլետի մեջ, կաթի փոխարեն, ավելացնել հանքային ջուր, կստացվի ավելի համեղ և փքուն։
  • Որպեսզի կաթը եռացնելուց չկտրվի, նախքան եռացնելը, կաթսան ողողեք սառը ջրով։
  • Ձկան թարմությունը կարելի է որոշել սառը ջրով լցված ամանի միջոցով: Ոչ թարմ ձուկը կբարձրանա ջրի երես, իսկ թարմը՝ կիջնի ջրի հատակը: Ձուկը մաքրելուց առաջ, վրան մի փոքր քացախ քսեք և թողեք մի քանի րոպե: Ավելի հեշտ կմաքրվի:
No votes yet.
Please wait...

Դեռևս ոչ ոք չի մեկնաբանել, թողեք առաջին մեկնաբանությունը

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*