Օգտակար խորհուրդներ

Օգտակար խորհուրդներ

Իսկ դուք գիտե՞ք

Հավի արգանակի մեջ ոչ մի համեմունք մի՛ գցեք, միայն սոխ և գազար: Այլապես այն համը կկորցնի:

Կոտլետը տապակելիս առաջին րոպեին կրակը պետք է ուժեղ լինի, որպեսզի չորուկ առաջանա, և հյութը չհոսի: Հետո պետք է կրակը միջին դարձնել և շրջել կոտլետները, հետո կրկին կես րոպե կրակը բարձրացնել:

Կարտոֆիլի խյուսը ավելի լավ է ձեռքով հարել: Հարիչով հարելու դեպքում փարթամ է լինում, սակայն արագ է համը կորցնում:

Բուսայուղը կարելի է աղցանի մեջ ավելացնել միայն այն բանից հետո, երբ աղցանի մեջ աղ, քացաք և պղպեղ եք ավելացրել (աղը ձեթի մեջ չի լուծվում):

Հավն ավելի արագ կեփի, եթե 20-30 րոպե եփելուց հետո այն 5-6 րոպե սառը ջրի մեջ դնեք։

No votes yet.
Please wait...

One comment

  1. Գայանե said on December 9, 2017 Reply

    Կարծում եմ հավի արգանակի մեջ խմելի֊սունելին /իհարկե չափավոր/ տեղին է օգտագործելը։

    No votes yet.
    Please wait...

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*