Աղացած մսով մակարոն

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
600 գրամ
Մակարոն
500 գրամ
Տավարի աղացած միս
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
60 գրամ
Կարագ
300 գրամ
Սոխ
1/2 թեյի գդալ
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Աղ
1 թեյի գդալ
Մանանեխ
Աղացած մսով մակարոն
  1. Սև պղպեղը, մանանեխի փոշին, աղը խառնել իրար և թողնել 10-15 րոպե։ Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով։ Մակարոնը եփել աղաջրում և քամել։
  2. Մսի խճողակը տապակել բուսայուղով, ավելացնել կարագը, տապակած սոխը, սև պղպեղի, մանանեխի խառնուրդը, լավ խառնել և եփել ևս 5 րոպե։
  3. Ավելացնել մակարոնը, խառնել, թողնել եփվի 2-3 րոպե և վերցնել կրակից։ Մատուցելուց կարելի է վրան լցնել կտրատած կանաչի։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*