Աղցան «Գազար»

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
200 գրամ
Տավարի միս
2 հատ
Ձու
100 գրամ
Սալորաչիր (սև)
100 գրամ
Ընկույզ
0 Ճաշակի
Մայոնեզ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
2 հատ
Գազար
2 հատ
Ձիթապտուղ
0 Ճաշակի
Հազարի տերևներ
Աղցան «Գազար»

Զարդարման համար կարելի է օգտագործել նաև մաղադանոս և սամիթ։

Գազարը շատ չեփել, որպեսզի լավ քերվի։

  1. Միսը, ձուն և գազարը եփել։ Միսը մանր կտրատել, ձուն քերիչով անց կացնել և խառնել իրար։
  2. Սալորաչիրը երկարավուն կտրատել, ընկույզը մանրացնել և բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար։
  3. Ավելացնել մայոնեզ, աղ և պղպեղ, լցնել ափսեի մեջ, տալ գազարի ձև։ Գազարը քերել և պատել աղցանը բոլոր կողմերից, այնպես որ ստացվի գեղեցիկ «գազար»։
  4. Ձիթապտուղները կտրատել և տեղադրել աղցանի վրա։ Հազարի տերևները օգտագործել ձևավորման համար։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*