Աղցան «Գանգրահեր»

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
1 հատ
Բազուկ
400 գրամ
Հավի կրծքամիս
100 գրամ
Պանիր
100 գրամ
Ընկույզ
300 գրամ
Մայոնեզ
1 կապ
Հազարի տերևներ
0 Ճաշակի
Աղ
Աղցան «Գանգրահեր»
  1. Հավի կրծքամիսը եփել , սառեցնել և կտրատել խորանարդիկների։ Բազուկը եփել, կեղևազրկել, սառեցնել և քերիչով անցկացնել։ Պանիրը քերիչով անցկացնել, ընկույզը մանրացնել։
  2. Հազարի տերևների վրա տեղադրել շերտ առ շերտ՝ բազուկը, ընկույզը,հավի միսը,պանիրը։ Յուրաքանչյուր շերտ, բացի վերջինից պատել մայոնեզով։ Վերին շերտի վրա լցնել մանրացված ընկույզ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*