Աղցան «Թավշյա»

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
300 գրամ
Սալորաչիր (սև)
1 կգ
Բազուկ
200 գրամ
Ընկույզ
2 պճեղ
Սխտոր
0 Ճաշակի
Մայոնեզ
0 Ճաշակի
Աղ
Աղցան «Թավշյա»
  1. Բազուկը լվանալ, կեղևով խաշել, մաքրել և անցկացնել քերիչով:
  2. Սալորաչիրը մանր կտրատել: Ընկույզը մանրացնել:
  3. Քերած բազուկի վրա ճզմել սխտորը, ավելացնել մանրացրած ընկույզն ու կտրատած սալորաչիրը և ըստ ցանկության մայոնեզը կամ թթվասերը: Բոլոր միասին խառնել և համեմել աղով:
  4. Մատուցելիս կարելի է զարդարել սալորաչրով և ընկույզով:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*