Աղցան «Թբիլիսյան»

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
300 գրամ
Տավարի միս
300 գրամ
Կարմիր լոբի
300 գրամ
Կարմիր պղպեղ
1 հատ
Սոխ
1/2 հատ
Պղպեղ (կծու)
2 պճեղ
Սխտոր
50 գրամ
Ընկույզ
1 կապ
Համեմ
1 պտղունց
Խմելի-սունելի
1 թեյի գդալ
Քացախ
2 ճ.գ
Ձիթապտղի յուղ
0 Ճաշակի
Աղ
Աղցան «Թբիլիսյան»
  1. Միսը եփել, կտրատել երկարավուն կամ խորանարդաձև։
  2. Սոխը կտրատել կիսաօղակաձև, վրան լցնել եռացած ջուր և թողնել 2 րոպե։ Խառնել մսի հետ։
  3. Պղպեղը մաքրել սերմերից, կտրատել երկարավուն։ Կծու պղպեղը շատ մանր կտրատել։ Խառնել մսի և սոխի հետ։
  4. Լոբին եփել, քամել, սառեցնել և խառնել ընդհանուր զանգվածին։ Ընկույզը բովել և մանրեցնել։ Ավելացնել աղցանին ընկույզը, մանր կտրատած համեմը, մանրեցված սխտորը, խմելի-սունելին և համեմել աղով։ Վերջում ավելացնել ձիթապտղի յուղը , քացախը և լավ խառնել։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*