Աղցան թիթեռնիկ մակարոններով

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
3 հատ
Լոլիկ չերրի
1 հատ
Վարունգ (թարմ)
1/2 տուփ
Մակարոն
100 գրամ
Ֆետա պանիր
1 հատ
Սոխ
2 ճ.գ
Քացախ
2 ճ.գ
Կիտրոնի հյութ
2 պճեղ
Սխտոր
2 թեյի գդալ
Օրեգանո
1/2 թեյի գդալ
Պղպեղ (կարմիր)
1/2 բաժակ
Ձիթապտղի յուղ
0 Ճաշակի
Աղ
Աղցան թիթեռնիկ մակարոններով
  1. Կաթսայով թույլ աղի ջուրը եռացնել, տեղավորել մակարոնները և եփել 5-7 րոպե, ապա ջրքամել և թողնել սառչի։ Տարայի մեջ իրար խառնել ձիթապտղի ձեթը, կարմիր գինու քացախը, կիտրոնի հյութը, օրեգանոն, մանր կտրատված սխտորը, աղը և պղպեղը:
  2. Լոլիկը 2 կես անել, վարունգը և սոխը կտրատել, պանիրը անցկացնել քերիչով։ Ապա իրար խառնել մակարոնը , վարունգը, սոխը, ձիթապտուղները, քերած պանիրը։ Վերջում աղցանին ավելացնել պատրաստված սոուսը և լավ խառնել։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*