Աղցան «Հելել»

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
300 գրամ
Շամպինիոն
300 գրամ
Հավի կրծքամիս
150 գրամ
Թթվասեր
100 գրամ
Պանիր
3 հատ
Ձու
1 տուփ
Արքայախնձոր պահածոյացված
1 հատ
Կիվի
1 հատ
Սոխ
0 Ճաշակի
Թթվասեր
Աղցան «Հելել»
  1. Սոխն ու սունկը կտրատել, տապակել 150 գր թթվասերով,թողնել սառչի։ Հավի կրծքամիսը խաշել, կտրատել։ Ձուն խաշել և քերել խոշոր քերիչով, պանիրը նույնպես անցկացնել քերիչով։
  2. Արքայախնձորը կտրատել մանր քառակուսաձև, կիվին՝ եռանկյունաձև։ Ափսեի մեջ շերտերով, ըստ հերթականության, շարել` սնկային խառնուրդը, հավի կրծքամիսը, թթվասերը, ձուն, թթվասերը, արքայախնձորը, թթվասերը, պանիրը, կիվին։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*