Աղցան «Պիկովայա դամա»

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
1 հատ
Բազուկ
1 հատ
Թթու վարունգ
2 պճեղ
Սխտոր
35 գրամ
Ընկույզ
1 հատ
Խնձոր
80 գրամ
Թթվասեր
35 գրամ
Սալորաչիր (սև)
0 Ճաշակի
Աղ
Աղցան «Պիկովայա դամա»
  1. Բազուկը խաշել, մաքրել կեղևը և անցկացնել քերիչով։ Սալորաչիրը տաք ջրով թրջել, թողնել ուռչի, ապա հանել ջրից, կորիզից ազատվել և երկարավուն կտրատել։ Վարունգը մանր կտրատել, սխտորը ճզմել։
  2. Խնձորի կեղևը մաքրել և անցկացնել քերիչով։ Ընկույզը թեթևակի բովել և մանրեցնել։ Ապա բոլոր բաղադրամասերը խառնել իրար։
  3. Եթե անհրաժեշտություն կա համեմել աղով և վերջում խառնել թթվասեր կամ մայոնեզ։ Աղցանը կարելի է զարդարել մանրեցված ընկույզով։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Թողնել մեկնաբանություն

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Կարելի է կիրառել հետևյալ HTML-թեգերը և ատրիբուտները՝ <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>