Ապուր «Խարչո»

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
300 գրամ
Հավի կրծքամիս
1 հատ
Գազար
1 հատ
Սոխ
100 գրամ
Բրինձ
3 պճեղ
Սխտոր
2 ճ.գ
Տոմատի մածուկ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Համեմունքներ
1 կապ
Կանաչի
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
3 լիտր
Ջուր
Ապուր «Խարչո»
  1. Հավի միսը կտրատել միչին չափսի կտորների։ Բրինձը և հավի միսը եփել, Գազարը անց կացնել քերիչով, կամ կտրատել օղակաձև։Սոխը մանր կտրատել։ Գազարը և սոխը տախպակել բուսայուղով, ավելացնել տոմատի մածուկը, մանր կտարտած սխտորը և կանաչին և թողնել մի քիչ շոգեխաշվի
  2. Տապակած բանջարեղենը լցնել ապուրի մեջ, համեմել աղով և համեմունքներով։ Երբ ապուրը սկսի եռալ, անջատել և թողնել հանգստանա 10 րոպե։ Մատուցելուց ապուրի մեջ կտրատած կանաչի լցնել։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*