Արաբական ուտեստ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
750 գրամ
Տավարի աղացած միս
2 կգ
Լոլիկ
1 հատ
Սոխ
3 հատ
Կանաչ պղպեղ
2 հատ
Կարմիր պղպեղ
1 ճ.գ
Տոմատի մածուկ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Չաման համեմունք
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
1 բաժակ
Ջուր
Արաբական ուտեստ

Մատուցել տաք վիճակում։

  1. Տարայի մեջ լցնել միսը, քերած կամ մանր կտրատած սոխը,աղը, սև պղպեղը,չամանը և լավ խառնել։
  2. Լոլիկները կտրատել 3 մասի , չհասնելով մինչև վերջ, որ ստացվի գրպանիկներ։ Լոլիկի կտրված մասում տեղադրել խճողակը։
  3. Լոլիկները տեղադրել նախորոք յուղած տապակի մեջ, վրա տեղադրել մսի խճողակով լցված պղպեղները։
  4. Տոմատի մածուկը բացել 1 բաժակ ջրով և լցնել տապակի մեջ։
  5. Տապակը տեղադրել ջեռոցի մեջ և եփել կես ժամ 180 աստիճանի տակ, ապա բարձրացնել ջերմաստիճանը մինչև 250 աստիճան և եփել ևս 10 րոպե։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*