Բորանի հավով և կանաչ լոբով

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
Բորանի հավով և կանաչ լոբով
  1. Մածունը լցնել թասի մեջ, խառնել մանրացրած սխտորն ու աղը, ավելացնել դարչինի ու մեխակի փոշին: Լոբին մաքրել,երկու կես անել, եռացող աղաջրի մեջ եփել: Սոխը մանր կտրատել, տապակել , ավելացնել լոբին և թողնել մի քիչ տապակվի։
  2. Հավի միսը կտրատել, համեմել աղով և սև պղպեղով, յուղով տապակել, մինչև կարմրի: Մեծ ու խորը ամանի մեջ լցնել լոբու մի մասը, վրան դնել հավի կտորները, լցնել մածունի սոուսը:
  3. Կանաչի կտրատել, շաղ տալ սոուսի վրա: Դնել մնացած լոբին ու հավի միսը: Նորից մածուն լցնել, կանաչի շաղ տալ:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*