Բորշչ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
1 կգ
Տավարի միս
500 գրամ
Կարտոֆիլ
300 գրամ
Կաղամբ
400 գրամ
Բազուկ
200 գրամ
Գազար
200 գրամ
Սոխ
3 ճ.գ
Տոմատի մածուկ
2 հատ
Դափնու տերև
0 Ճաշակի
Կարագ
0 Ճաշակի
Մաղադանոս
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
Բորշչ
  1. Տավարի միսը, կտրատել ոչ շատ մեծ կտորների և խաշել ։ Մանր կտրատել կաղամբը, գազարը, բազուկը, սոխը, կարտոֆիլը: Այնուհետև բազուկը տապակել կարագի մեջ, ավելացնել տոմատի մածուկը և այդպես եփել 10 րոպե:
  2. Կարագի մեջ տապակել սոխը, այնուհետև գազարը: Եռացած արգանակի վրա ավելացնել կարտոֆիլը , կաղամբը, տոմատի մածուկով եփված բազուկը և շարունակել եփել ևս 15 րոպե:
  3. Այս ամենին ավելացնել սոխով տապակված գազարը, մաղադանոսը, դափնու տերևները, պղպեղը, աղը և շարունակել եփել 20-30 րոպե: Մատուցել թթվասերի հետ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*