Բրնձով լցոնված դդմիկներ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
3 հատ
Դդմիկ
250 գրամ
Բրինձ
2 հատ
Սոխ
2 հատ
Գազար
1 հատ
Լոլիկ
3 ճ.գ
Բուսայուղ
0 Ճաշակի
Մայոնեզ
0 Ճաշակի
Կանաչի
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սպիտակ)
0 Ճաշակի
Պղպեղ (կարմիր)
Բրնձով լցոնված դդմիկներ
  1. Բրինձը կիսաեփ անել. Լոլիկի վրա տաք ջուր լցնել և հանել կեղևը։Սոխը և գազարը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով մոտ 5 րոպե։ Ապա ավելացնել կտրատած լոլիկը և շարունակել տապակել ևս 5 րոպե։ Ավելացնել բրինձը, համեմել աղով, սև, սպիտակ և կարմիր պղպեղներով։
  2. Դդմիկները կեղևազրկել, 2 կես անել 5-6 սմ երկարությամբ և հանել միջուկը։ Ապա լցոնել պատրաստված միջուկով, դասավորել տապակի մեջ, մի քիչ ջուր լցնել և դնել ջեռոց։
  3. Եփել 30 րոպե 180 աստիճանի տակ։ Հանել ջեռոցից, վրան լցնել մայոնեզ կամ թթվասեր և կտրատած կանաչի։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*