Գարեձավարով ապուր

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
250 գրամ
Գարեձավար
160 գրամ
Սոխ
160 գրամ
Գազար
600 գրամ
Կարտոֆիլ
70 գրամ
Տոմատի մածուկ
50 գրամ
Բուսայուղ
3 լիտր
Ջուր
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
7 ճյուղ
Մաղադանոս
Գարեձավարով ապուր
  1. Գարեձավարը լավ լվանալ և թողնել ջրի մեջ 5- 6 ժամ, ոչպեսզի լավ ուռչի։ Ապա լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել ջուր, մանրեցված սոխի և գազարի մի մասը։ Դնել կրակին և հասցնել եռման աստիճանի։ Եփել մոտ 40-60 րոպե , մինչև գարեձավարի պատրաստ լինելը։
  2. Բուսայուղի մեջ տապակել մնացած սոխը և գազարը, ավելացնել տոմատի մածուկը, լավ խառնել և եփել մոտ 5 րոպե։
  3. Երբ գարեձավաևը արդեն պատրաստ է , ավելացնել խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլը։ Եփել մինչև կարտոֆիլը փափկի։
  4. Ավելացնել տապակած սոխն ու գազարը , լավ խառնել և եփել ևս 5-10 րոպե։ Վերջում ավելացնել կտրատած կանաչին, համեմել աղով, սև պղպեղով։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*