Գյուղական կարտոֆիլ

No votes yet.
Please wait...
Բարդություն
Միջին
Օրաբաժին
Ընթրիք
Ամսաթիվ
0 Ճաշակի
Կարտոֆիլ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Կարրի
0 Ճաշակի
Օրեգանո
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
Գյուղական կարտոֆիլ
  1. Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ, բաժանել 4 մասի։ Աղը, բուսայուղը և մյուս համեմունքները խառնել իրար։
  2. Կարտոֆիլի բաժանված մասերը հերթով մտցնել ստացված սոուսի մեջ և տեղադրել նախորոք յուղած տապակի մեջ։ Եփել ջեռոցում 20 րոպե 180 աստիճանի տակ։ Ապա ջերմաստիճանը բարձրացնել 200-220 աստիճան և եփել ևս 20 րոպե։

Դեռևս ոչ ոք չի մեկնաբանել, թողեք առաջին մեկնաբանությունը

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*