Գյուղական կարտոֆիլ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
0 Ճաշակի
Կարտոֆիլ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Կարրի
0 Ճաշակի
Օրեգանո
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
Գյուղական կարտոֆիլ
  1. Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ, բաժանել 4 մասի։ Աղը, բուսայուղը և մյուս համեմունքները խառնել իրար։
  2. Կարտոֆիլի բաժանված մասերը հերթով մտցնել ստացված սոուսի մեջ և տեղադրել նախորոք յուղած տապակի մեջ։ Եփել ջեռոցում 20 րոպե 180 աստիճանի տակ։ Ապա ջերմաստիճանը բարձրացնել 200-220 աստիճան և եփել ևս 20 րոպե։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*