Դդմիկով ռուլետ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
900 գրամ
Դդմիկ
2 հատ
Ձու
1/2 բաժակ
Ալյուր
0 Ճաշակի
Կանաչի
0 Ճաշակի
Համեմունքներ
100 գրամ
Շամպինիոն
100 գրամ
Տավարի աղացած միս
1 հատ
Սոխ
100 գրամ
Պանիր
0 Ճաշակի
Կանաչի
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
Դդմիկով ռուլետ
  1. Դդմիկը անցկացնել քերիչով, ավելացնել ձու, ալյուր, կանաչի ըստ ճաշակի և համեմունքներ ։ Լավ խառնել և բուսայուղով տապակել 2 կողմից։
  2. Միջուկի համար կտրատած շամպինիոնը, միսը, մանր կտրատած սոխը տապակել, համեմել աղով, սև պղպեղով։
  3. Տապակված դդմիկի շերտի վրա լցնել միջուկը, վրան ավելացնել կտրատած կանաչի, քերած պանիր և փաթաթել ռուլետի նման։ Ձևավորել կանաչիներով։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*