Դեղձով կոկտեյլ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Դեսերտ
Ավելացվել է
500 մգ
Սերուցք (38%)
500 մգ
Ջուր
500 մգ
Կաթ
1 կգ
Դեղձ
300 գրամ
Շաքարավազ
1 բաժակ
Սառույց
Դեղձով կոկտեյլ
  1. Դեղձը կեղևազրկել, հեռացնել կորիզները և եփել ջրով, որ փափկի։ Ապա քամել, տրորել, անց կացնել մաղով, ավելացնել շաքարավազը, դնել կրակին, որ շաքարավազը լավ հալվի։
  2. Ապա վերցնել կրակից, թողնել սառչի։ Կաթը եռացնել և թողնել սառչի, խառնել սերուցքի, մրգային խյուսի հետ, ավելացնել մանր կոտրատած ։ Թողնել մնա 10 րոպե, ապա լցնել բաժակների մեջ և մատուցել։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*