Ելակով և դոնդողով պիրոգ

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Դեսերտ
Ավելացվել է
110 գրամ
Կարագ
3 ճ.գ
Շաքարավազ
150 գրամ
Ալյուր
500 մգ
Ջուր
350 գրամ
Շաքարավազ
6 ճ.գ
Օսլա
170 գրամ
Դոնդող
2 կգ
Ելակ
Ելակով և դոնդողով պիրոգ
  1. Խառնել իրար փափկեցրած կարագը, 3ճաշի գդալ շաքարավազը, ալյուրը, ստանալ խմորը և մատներով նստեցնել տապակի մեջ։ Եփել ջեռոցում 10-15 րոպե 190 աստիճանի տակ։ Հանել ձեռոցից և թողնել սառչի, հասցնելով սենյակային ջերմաստիճանի։
  2. Կաթսայի մեջ լցնել ջուրը, 350 գր շաքարավազը, օսլան, դնել կրակի վրա, հասցնել եռման աստիճանի, խառնելով, թողնել պնդանա և վերցնել կրակից։ Ավելացնել դոնդողը, լավ խառնել մինչև լրիվ լուծվի։ Թողնել սառչի և ավելացնել ելակը։
  3. Պատրաստի միջուկը լցնել խմորի վրա և դնել սառնարան։ Մատուցել հարած սերուցքի հետ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*