Թխվածք Նուտելա

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
5 հատ
Ձու
2 բաժակ
Շաքարավազ
3 ճ.գ
Մեղր
150 գրամ
Կարագ
2 ճ.գ
Քացախ
2 թեյի գդալ
Սոդա
5 ճ.գ
Կակաո
1 բաժակ
Շաքարավազ
1 բաժակ
Ջուր
2 ճ.գ
Ալյուր
250 գրամ
Կարագ
1 տուփ
Խտացրած կաթ
1 տուփ
Վանիլին
Թխվածք Նուտելա

8-րդ բաղադրամասից սկսած օգտագործել կրեմի համար։

  1. Այս բոլորը բաղադրիչները, բացի ալյուրից խառնել և դնել գոլորշու վրա 5 րոպե, խառնել և թողնել լավ բարձրանա, նույնը կրկնել երկրորդ անգամ, լավ բարձրանալուց հետո վերցնել և ավելացնել ալյուր այնքան, որ ստացվի պինդ խմոր, այնուհետև բաժանել 6 գնդի և թխել, թխելուց հետո կրեմով միացնել իրար:
  2. Կրեմ- 1բաժակ շաքարավազը, 1 բաժակ ջուրը և 2ճ/գ ալյուրը խառնել, եփել թույլ կրակի վրա մինչև պնդանա, թողնել սառչի: Առանձին 250գ կարագը հարել, քիչ-քիչ ավելացնել 1 տուփ խտացրած կաթ և նախորոք եփված կրեմը, 1 տուփ վանիլինը:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*