Ժյուլեն հավով և սնկով

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
500 գրամ
Հավի կրծքամիս
200 գրամ
Պանիր
500 գրամ
Շամպինիոն
2 հատ
Սոխ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
150 գրամ
Թթվասեր
2 ճ.գ
Ալյուր
50 գրամ
Կարագ
1/2 բաժակ
Կաթ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
Ժյուլեն հավով և սնկով

7-րդ բաղադրամասից սկսած օգտագործել սոուսի պատրաստման համար։

  1. Հավի միսը եփել, մանր կտրատել։ Սունկը երկարավուն կտրատել։ Սոխը մանր կտրատել և կարագով տապակել մոտ 5 րոպե, ավելացնել սունկը և շարունակել տապակել ևս 5 րոպե։ Համեմել աղով և պղպեղով։
  2. Սոուսի պատրաստման համար տապակի մեջ բովել ալյուրը մոտ 1 րոպե, ապա ավելացնել կարագ և խառնելով տապակել ևս 2 րոպե։ Ավելացնել թթվասերը և լավ խառնել ստանալ միասեռ զանգված։ Խառնուրդին ավելացնել կաթ կամ մսի արգանակը և լավ խառնել, որպեսզի գնդեր չառաջանան։ Համեմել աղով և պղպեղով; Պետք է ստացվի բավականին պինդ սոուս։
  3. Խառնել իրար միսը, սոխը և սունկը, լցնել ժյուլենի ձևամանների մեջ, վրան ավելացնել սոուսը և քերած պանիրը։ Ձևամանները տեղադրել ջեռոց, եփել 15-20 րոպե 180-190 աստիճանի տակ մինչև պանիրը հալվի և ստանա վարդագույն երանգ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*