Ինչպես պատրաստել արգանակ

Բարդությունը
Հեշտ
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
400 գրամ
Տավարի միս
0 Ճաշակի
Պղպեղ (հատիկ)
0 Ճաշակի
Դափնու տերև
2 հատ
Գազար
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Համեմ
Ինչպես պատրաստել արգանակ
  1. Միսը կտրատել, թողնել սառը ջրի մեջ մոտ կես ժամ: Կարելի է եփել թե փափկամիս, թե ոսկրոտ կտորներ: Սառը ջուրը թափել, նորից ջուր լցնել մսի վրա, դնել կրակին: Եփվելու ընթացքում փրփուրն անընդհատ վերցնել:
  2. Եռալուց հետո արգանակի մեջ գցել դափնու մեկ-երկու տերև, չորս-հինգ հատիկ պղպեղ, մի քանի կտոր գազար: Մարմանդ կրակի վրա եփել մեկ-մեկուկես ժամ:
  3. Ապա աղ, սև պղպեղ ցանել: Կարելի է առանց կտրատելու մի քանի ճյուղ համեմ գցել արգանակի մեջ, հետո հանել:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*