Լահմաջո

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
700 գրամ
Ալյուր
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Ուրց
0 Ճաշակի
Ռեհան
1 կապ
Համեմ
1/2 հատ
Կծու ծիծակ
1 հատ
Սոխ
2 պճեղ
Սխտոր
6 ճ.գ
Տոմատի մածուկ
50 գրամ
Գառան դմակ
1/2 կգ
Տավարի աղացած միս
0 Ճաշակի
Ջուր
Լահմաջո
  1. Միսը, դմակը, կծու պղպեղը, սոխն ու սխտորը աղալ երկու անգամ: Ավելացնել տոմատը, համեմը, տրորած լոլիկը, համեմել: Խառնել, կստացվի ոչ պինդ զանգված:
  2. Ջուրն ու ալյուրը խառնել, խմոր հունցել: Խմորից գնդիկներ անել, բարակ բացել: Որքան բարակ լինի, այնքան լավ:
  3. Ամեն խմորի վրա միս քսել, տարածել: Թխել ջեռոցում 180 աստիճանի տակ 15 րոպե:
  4. Մատուցելիս կիտրոնի հյութ ցողել վրան, մատուցել թանի հետ:

One comment

  1. Seda Hakobyan said on November 17, 2015 Reply
    հրաշալի է

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*