Լիմոնադով բիսկվիթ

Բարդությունը
Հեշտ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
1 տուփ
Վանիլին
1/2 բաժակ
Շաքարավազ
1 բաժակ
Շաքարավազ
4 հատ
Ձու
1 բաժակ
Լիմոնադ
1 բաժակ
Բուսայուղ
3 բաժակ
Ալյուր
1 թեյի գդալ
Սոդա
Լիմոնադով բիսկվիթ

Լիմոնադը պետք էլինի անպայման գազով։

  1. Ձուն, շաքարավազը, վանիլինը լավ հարել միքսերով։ Ապա շարունակելով հարել ավելացնել բուսայուղը, ապա լիմոնադը։Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, սոդան և շարունակել հարել։
  2. Պետք է ստացվի թթվասերի խտության խմոր։ Ապա լցնել տապակի մեջ և դնել ջեռոց։ Եփել 25-30 րոպե 180 աստիճանի տակ։ Եփելուց հետո բիսկվիթը թողնել անջատած ջեռոցում 20 րոպե, ապա հանել։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*