Լոլիկը բլղուրով

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
4 հատ
Լոլիկ
100 գրամ
Բլղուր
3 ճյուղ
Կանաչ սոխ
5 հատ
Շամպինիոն
1 պճեղ
Սխտոր
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
1 թեյի գդալ
Կարրի
1/2 թեյի գդալ
Պղպեղ (կարմիր)
1 թեյի գդալ
Քրքում
Լոլիկը բլղուրով
  1. Բլղուրը լցնել կաթսայի մեջ և վրան 100 մլ եռման ջուր լցնել,կափարիչով ծածկել և մոտ 15-20 րոպե հանգիստ թողնել, մինչև փափկի և չափերով ավելանա։Սունկը երկարավուն կտրատել, սոխը և սխտորը մանր կտրատել։ Լոլիկների վերին շերտը կտրել, հանել միջուկը։
  2. Տապակի մեջ լցնել բուսայուղ և մոտ 5 րոպե մարմանդ կրակի վրա տապակել սունկը, սոխը, սխտորը , ավելացնել լոլիկից հանած միջուկը։ Ապա ավելացնել բլղուրը, համեմունքները, համեմել աղով և լավ խառնել։
  3. Լոլիկները լցոնել պատրաստված խառնուրդով, ծածկել կտրած վերին շերտով, վրան ցանել բուսայուղ և դնել ջեռոց։ Եփել 20 րոպե 200 աստիճանի տակ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*