Լոլիկով և պանրով տապակած ձուկ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
600 գրամ
Ձկան ֆիլե
1 հատ
Լոլիկ
3 ճ.գ
Թթվասեր
3 պճեղ
Սխտոր
0 Ճաշակի
Սամիթ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
50 գրամ
Պանիր
Լոլիկով և պանրով տապակած ձուկ
  1. Ձկան միսը կտրատել ոչ մեծ չափսերի, համեմել աղով և սև պղպեղով։ Միսը տեղադրել տապակի մեջ, վրան լցնել մանր կտրատած սխտոր, ապա թթվասեր, կիսաօղակաձև կտրատած լոլիկ։ Համեմել աղով և սև պղպեղով։
  2. Սամիթը մանր կտրատել և լցնել լոլիկի վրա, վերջում լցնել քերած պանիրը։ Եփել ջեռոցում 30 րոպե 200 աստիճանի տակ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*