Լցոնած հավի կրծքամիս

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
4 հատ
Հավի կրծքամիս
240 գրամ
Ծիրան
100 գրամ
Պանիր գաուդա
2 պճեղ
Սխտոր
2 ճ.գ
Թթվասեր
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Պարմեզան
Լցոնած հավի կրծքամիս
  1. Դանակով հավի կրծքամսի վրա զգուշությամբ բացել գրպանիկ և մեջը տեղադրել ծիրանները։ Տեղադրել մոտ մեկ ու կես ծիրան։
  2. Պանիրը անցկացնել քերիչով, խառնել թթվասերի հետ, ավելացնել ճզմած սխտորը։ Այս խառնուրդը լցնել կրծքամսում տեղադրված ծիրանների վրա, ընդ որում ոչ շատ քանակության, որպեսզի եփելուց դուրս չգա։ Միսը ամրացնել ատամի չոփիկներով։
  3. Կրծքամիսը համեմել աղով, սև պղպեղով, վրան լցնել քերած պարմեզանը։ Հավի կրծքամիսը տեղադրել նախորոք յուղած տապակի մեջ, կտրվածքը դեպի վեր։ Եփել ջեռոցում մոտ 40 րոպե 180 աստիճանի տակ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*