Լցոնած սունկ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
0 Ճաշակի
Ռոկֆոր պանիր
500 գրամ
Սունկ (ագարիկոն)
300 մգ
Սերուցք (38%)
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
Լցոնած սունկ
  1. Վերցնել խոշոր ագարիկոններ և պոչերն ու գլխիկներն առանձնացնել: Տեղադրել 200 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում և սպասել մինչև դրանց մեջ ջուր հավաքվի: Ջեռոցից հանել, ջուրը դատարկել և թողնել սառի: Պոչերը մանր խորանարդաձև կտրատել և տապակել մինչև վարդագունելը:
  2. Տապակելու ընթացքում ավելացնել սերուցք և քերած ռոկֆոր պանիր, աղ, սև պղպեղ ու լավ խառնել։ Սպասել մինչև մի փոքր պնդանա, ապա վերցնել կրակից: Սնկի գլխիկները շարել ջեռոցի տապակի մեջ և եփած զանգվածը լցնել սնկերի մեջ։
  3. Դնել ջեռոցի մեջ, սպասել 10-20 րոպե, ապա տապակը հանել, բոլոր գլխիկների վրա դնել կտրատած հոլանդական պանիր և կրկին դնել ջեռոցը։ Երբ պանիրն ամբողջությամբ հալչի, սնկերը հանել ջեռոցից։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*