Լցոնված պղպեղներ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
100 գրամ
Պանիր գաուդա
0 Ճաշակի
Պղպեղ (կարմիր)
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Կարագ
150 գրամ
Բրոկոլի
150 գրամ
Հնդկահավի միս
3 հատ
Կարմիր պղպեղ
2 պճեղ
Սխտոր
50 գրամ
Պանիր չեդեր
0 Ճաշակի
Մաղադանոս
Լցոնված պղպեղներ
  1. Պղպեղները երկու կես անել, միջուկը հեռացնել։ Հնդկահավի միսը եփել, մանր կտրատել, ավելացնել կտրատած բրոկոլին, փափկեցրած կարագը, մանր կտրատած սխտորը. քերած գաուդա պանիրը։ Համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով։
  2. Ստացված խառնուրդը գդալով լցնել պղպեղների մեջ, վրան լցնել քերած չեդեր պանիրը և մաղադանոսը։ Դնել ջեռոց, եփել 30 րոպե 180 աստիճանի տակ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*