Խնձորով պիրոգ

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Դեսերտ
Ավելացվել է
200 գրամ
Կաթնաշոռ
3 հատ
Ձու
200 գրամ
Շաքարավազ
230 գրամ
Ալյուր
150 գրամ
Կարագ
2 թեյի գդալ
Փխրեցուցիչ
100 գրամ
Ցուկատ
3 հատ
Խնձոր
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
1 ճ.գ
Շաքարի փոշի
Խնձորով պիրոգ
  1. Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կաթնաշոռը, կարագը և լավ խառնել։ Ապա փխրեցուցիչը խառնել ալյուրի հետ և ավելացնել հարած բաղադրամասերին և լավ խառնելով հունցել խմոր։
  2. Պետք է ստացվի պինդ խմոր։ Խմորին ավելացնել ցուկատը։ Տապակը նախորոք յուղել, տեղադրել խմորը, վրան շարել կեղևազրկած և կտրատած խնձորը։
  3. Եփել ջեռոցում 50 րոպե 180 աստիճանի տակ։ Ջեռոցը անջատելուց հետո, պիրոգը չհանել թողնել մնա 10 րոպե։ Ապա հանելուց հետո, թողնել սառչի և վրան շաքարի փոշի շաղ տալ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*