Խոզի բուդ

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Դափնու տերև
20 հատ
Պղպեղ (հատիկ)
2 ճ.գ
Մանանեխ
1 հատ
Գազար
15 պճեղ
Սխտոր
5 կգ
Խոզի բուդ
1 թեյի գդալ
Քրքում
Խոզի բուդ
  1. Խոզի բուդը պատառաքաղով ծակծկել, տեղ-տեղ դանակով անցք անել և մեջը խրել սխտորը, գազարը (շրջանաձև կտրատած) և հատիկ պղպեղը. 4-5 ժամ թողնել աղաջրում։ Այնուհետև դուրս բերել։
  2. Համեմել մանանեխով, աղով ու համեմունքներով, տեղափոխել տապակի մեջ, կողքերը դափնու տերևներ շարել, ապա ծածկել փայլաթիթեղով։
  3. Տապակի մեջ ջուր լցնել և 220° С ջեռոցում եփել 4 ժամ։ Վերջում հեռացնել փայլաթիթեղը և թողնել՝ կարմրի։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Թողնել մեկնաբանություն

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Կարելի է կիրառել հետևյալ HTML-թեգերը և ատրիբուտները՝ <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>