Խոզի միսը արքայախնձորով

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
300 գրամ
Արքայախնձոր պահածոյացված
1 ճ.գ
Օսլա
1 ճ.գ
Ալյուր
3 ճ.գ
Բուսայուղ
40 գրամ
Շաքարավազ
500 գրամ
Խոզի միս
100 մգ
Սոյա սոուս
1/2 թեյի գդալ
Աղ
2 թեյի գդալ
Քացախ
4 ճ.գ
Տոմատի մածուկ
0 Ճաշակի
Կանաչի
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
Խոզի միսը արքայախնձորով
  1. Խոզի փափուկ միսը կտրատել փոքր կտորների , տեղադրել ամանի մեջ և վրան լցնել ալյուր և օսլա։
  2. Ավելացնել սոյայի սոուսը և լավ խառնել։ Թողնել միսը մնա 15 րոպե և մարինացվի։
  3. Արքայախնձորը հանել տարայից լվանալ ջրի տակ, քամել և կտրատել մսի կտորների չափսի։
  4. Տապակի մեջ լցնել բուսայուղ և արքայախնձորները տապակել մի քանի րոպե։
  5. Տապակած արքայախնձորները տեղադրել ափսեյի մեջ։ Տապակել նաև միսը ։
  6. Տոմատի մածուկը, քացախը, և շաքարավազը խառնել և ստացված սոուսը լցնել մսի վրա։ Ավելացնել արքայախնձորները, համեմել աղով և պղպեղով և լավ խառնել։
  7. Տապակը փակել կափարիչով և եփել միսը ևս 15-20 րոպե։
  8. Մատուցելիս վրան լցնել կտրատած կանաչի։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*