Խոզի միսը սնկով և քաղցր պղպեղով

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
800 գրամ
Խոզի միս
250 գրամ
Շամպինիոն
2 հատ
Պղպեղ (կանաչ)
1 հատ
Սոխ
1 հատ
Գազար
1 ճ.գ
Տոմատի մածուկ
0 Ճաշակի
Սամիթ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
300 մգ
Ջուր
Խոզի միսը սնկով և քաղցր պղպեղով
  1. Միսը կտրատել միջին չափսի կտորների և տապակել բուսայուղով։ Ավելացնել կիսաօղակաձև կտրատած սոխը, խոռնել և շարունակել տապակել ևս 3 րոպե։
  2. Ապա վրան լցնել երկարավուն կտրատած պղպեղը, սունկը, քերած գազարը և տոմատի մածուկը։ Այս բոլորը լցնելուց հետո լավ խառնել և տապակել ևս 5 րոպե։
  3. Ապա լցնել 300 մլ ջուր ր եփել մարմանդ կրակի վրա 30 րոպե։ Մատուցելուց վրան լցնել կտրատած սամիթ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*