Կաղամբով և մսով ուտեստ

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
1 գլուխ
Կաղամբ
600 գրամ
Տավարի աղացած միս
300 գրամ
Լոլիկ
200 գրամ
Ջուր
100 գրամ
Կարմիր պղպեղ
1 հատ
Սոխ
50 գրամ
Բրինձ
2 ճ.գ
Բուսայուղ
1/2 կապ
Մաղադանոս
1/2 կապ
Համեմ
1 պճեղ
Սխտոր
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Կարագ
0 Ճաշակի
Պանիր
Կաղամբով և մսով ուտեստ
  1. Սոխը և սխտորը մանր կտրատել։ Լոլիկը մաքրել կեղևից և մանր կտրատել։ Այս ամենը ավելացնել մսի խճողակին և լավ խառնել։ Ավելացնել նաև բրինձ, կտրատած կարմիր պղպեղ, մաղադանոս, համեմ , աղ, սև պղպեղ, և 100 մլ ջուր։ Լավ խառնել, ստանալ միասեռ զանգված և տեղադրել սառնարան մոտ 1 ժամ:
  2. Կաղամբի թերթիկները առանձնացնել և եփել աղաջրի մեջ, ինչպես անում ենք դոլմա պատրաստելու ժամանակ։ Վերցնել ջեռոցի տապակը (26սմ տրամագծով ), փայլաթիթողով պատել , թողնելով որոշակի բարձրություն։ Տապակի մեջ դնել կաղամբի թերթիկները, նույնպես որոշակի բարձրությամբ, ապա վրան լցնել մսի խճողակի կեսը, 50 գր ջուր և նորից կաղամբի թերթիկները։
  3. Ապա լցնել մսի մնացած մասը, 50 գր ջուր և վերին շերտը դնել կաղամբի թերթիկները։ Ավելացնել հալեցրած կարագը։ Փակել վերևից փայլաթիթեղով և դնել ջեռոց 50-55 րոպե 190 աստիճանի տակ։ Ապա հանել վերևի փայլաթիթեղը, ուտեստի վրա լցնել քերած պանիր և թողնել եփվի ևս 10 րոպե։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*