Կարտոֆիլը պանրով

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
4 ճ.գ
Թթվասեր
4 հատ
Կարտոֆիլ
0 Ճաշակի
Աղ
25 գրամ
Կարագ
4 ճ.գ
Կաթ
1 հատ
Սոխ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (կարմիր)
4 հատ
Կանաչ սոխ
100 գրամ
Պանիր
2 հատ
Ձու
4 շերտ
Բեկոն
50 գրամ
Աղ (խոշոր)
Կարտոֆիլը պանրով
  1. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան, կարտոֆիլը լվանալ, չորացնել, ջեռոցի տապակի հատակին լցնել խոշոր աղ, տեղադրել կարտոֆիլը և եփել մոտ 1 ժամ։
  2. Հանել ջեռոցից և թողնել սառչի, սոխը , կանաչ սոխը մանր կտրատել, բեկոնը մանրացնել մանր կտորների, պանիրը քերել։
  3. Բեկոնը տապակել կարագով մոտ 60րոպե, ավելացնել սոխը և տապակել ևս 4 րոպե։
  4. Կարտոֆիլի վրան անել հորիզոնական կտրվածք մոտավորապես 1,5 սմ, զգուշորեն հանել միջուկը։
  5. Կարտոֆիլի միջուկի վրա լցնել կաթ, խառնել մինչև միասեռ զանգված դառնալը, ավելացնել սոխը բեկոնի հետ, կանաչ սոխը և քերած պանրի կեսը։
  6. Ձվի դեղնուցը առանձնացնել սպիտակուցից, կարտոֆիլի խյուսին ավելացնել ձվի դեղնուցը, թթվասերը, համեմել աղով և պղպեղով։
  7. Սպիտակուցը լավ հարել, մինչև փրփրելը և աստիճանաբար ավելացնել խյուսին, ստացված միջուկը լցնել կարտոֆիլի մեջ, վրան լցնել քերած պանրի մյուս մասը։
  8. Տեղադրել ջեռոցի մեջ և եփել ևս 10 րոպե։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*