Կարտոֆիլով, պանրով եւ սնկով կոտլետներ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
3 ճ.գ
Թթվասեր
2 ճ.գ
Սամիթ
1 հատ
Ձու
200 գրամ
Պանիր
30 գրամ
Կարագ
400 գրամ
Կարտոֆիլ
200 գրամ
Սունկ (պահածոյացված)
0 Ճաշակի
Ալյուր
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
Կարտոֆիլով, պանրով եւ սնկով կոտլետներ

Ալյուրը այնքան ավելացնել, որ ստացված զանգվածով հնարավոր լինի հեշտությամբ կոտլետներ պատրաստել։

  1. Կարտոֆիլը մաքրել, եփել և խյուս պատրաստել՝ ավելացնելով կարագը։ Քերել պանիրը և լցնել կարտոֆիլի խյուսի մեջ։
  2. Ստացված զանգվածը խառնելուց հետո կարելի է լցնել կտրատած սամիթը, հարած ձուն եւ ալյուրը։
  3. Ամեն կոտլետի մեջ պետք է մեկ պահածոյացված շամպինիոն դնել։
  4. Պատրաստի կոտլետներն անհրաժեշտ է թաթախել ալյուրի մեջ եւ երկու կողմից տապակել բուսական յուղով։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*