Կիտրոնով թխվածք

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
200 գրամ
Կարագ
150 գրամ
Շաքարավազ
1 տուփ
Վանիլին
1 պտղունց
Աղ
3 հատ
Ձու
2 հատ
Կիտրոն
250 գրամ
Ալյուր
150 գրամ
Շաքարի փոշի
2 թեյի գդալ
Փխրեցուցիչ
Կիտրոնով թխվածք
  1. Տաքացնել ջեռոցը 200 աստիճան
  2. Կարագը լավ հարել, մինչև փրփրելը, աստիճանաբար ավելացնելով շաքարավազ, վանիլ աղ և ձու
  3. Մեկ կիտրոնը լվանալ, չորացնել, քերել կեղևը և քամել հյութը
  4. Քերած կեղևը և հյութը ավելացնել վերը նշած զանգվածին
  5. Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ , ավելացնել զանգվածին և լավ խառնել
  6. եռոցի ձևամանի հատակը յուղել և լցնել խմորը: Եփել ջեռոցում 20 րոպե
  7. Օգտագործել 20x20սմ չափսերի ձևաչափ
  8. Օգտագործել 20x20սմ չափսերի ձևաչափ
  9. Թխվածքը հանել ջեռոցից, տաք-տաք պատել կիտրոնի հյութի և շաքարի փոշու խառնուրդով։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*