Կոլոլակով և սիսեռով ապուր

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
400 գրամ
Տավարի աղացած միս
1 բաժակ
Սիսեռ
3 հատ
Կարտոֆիլ
1 հատ
Գազար
1 հատ
Սոխ
3 պճեղ
Սխտոր
1 հատ
Կանաչ պղպեղ
2 ճ.գ
Տոմատի մածուկ
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Համեմունքներ
4 լիտր
Ջուր
0 Ճաշակի
Կանաչի
Կոլոլակով և սիսեռով ապուր
  1. Սիսեռը նախորոք թրջել, ապա եփել մինչև պատրաստ լինելը։ Աղացած մսից պատրաստել միջին չափսի կոլոլակներ և ավելացնել եփվող սիսեռին։ Սոխը և գազարը մանր կտրատել և տապակել բուսյուղով, ավելացնել մանր կտրատած պղպեղը և սխտարը, տոմատի մածուկը, փակել կափարիչով և անընդհատ խառնելով թողնել եփվի մարմանդ կրակի վրա, մոտ 10 րոպե։
  2. Վերցնել կրակից և լցնել եփվող սիսեռի վրա։Ավելացնել քերիչով անցկացրած կարտոֆիլը, համեմել աղով և համեմունքներով,եփել ևս 20 րոպե։ Մատուցելուց ապուրի մեջ լցնել կտրատած կանաչի։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*