Կոլոլակ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
600 գրամ
Ոչխարի միս
1 ճյուղ
Ռեհան
2 հատ
Ձու
3 ճ.գ
Բրինձ
50 գրամ
Կարագ
3 ճ.գ
Սպիտակաձավար
4 հատ
Սոխ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Կարտոֆիլ
0 Ճաշակի
Մաղադանոս
0 Ճաշակի
Տոմատի մածուկ
Կոլոլակ
  1. Միսը լվանալ, եփել 1 ժամ։
  2. Միսը հանել արգանակից, արգանակը քամել։
  3. Բրինձը եփել, սոխը մաքրել, մանր կտրատել և տապակել կարագով մոտ 3 րոպե։
  4. Կանաչին լվանալ, մանր կտրատել, բրինձը, տապակած սոխը և կանաչու կեսը խառնել իրար և համեմել աղով։
  5. Միսը ոսկրահան անել, աղալ մսաղացով, ավելացնել սպիտակաձավար ու ձու և լավ հարել մոտ 10 րոպե։
  6. Մսի խճողակից պատրաստել ձվի մեծության կոլոլակներ, կոլոլակների մեջ տեղադրել բրնձի միջուկը։
  7. Արգանակը հասցնել եռման աստիճանի, կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել մեծ կտորների։
  8. Արգանալի մեջ լցնել կոլոլակները, կարտոֆիլը, տոմատի մածուկը, եփել մոտ 15 րոպե, վերջում ավելացնել մնացած կանաչին։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*