Հավի բդիկներ թուրինջով

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
3 ճ.գ
Մեղր
3 ճ.գ
Սոյա սոուս
2 ճ.գ
Քացախ
100 մգ
Հավի արգանակ
2 պճեղ
Սխտոր
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
4 հատ
Հավի բդիկներ
1 հատ
Թուրինջ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
Հավի բդիկներ թուրինջով
  1. Հավի բդիկները համեմել աղով, սև պղպեղով և տապակել բուսայուղով։ Թողնել լավ կարմրի և հանել տապակից։ Սոուսի պատրաստման համար տապակի մեջ, որում տապակվել էր հավի միսը, լցնել մանր կտրատած սխտորը և թեթևակի տապակել։
  2. Ավելացնել հավի արգանակը, քացախը, սոյայի սոուսը, մեղրը և լավ խառնել։ Հավի բդիկները նորից դնել տապակի մեջ, վրան շարել մաքրած թուրինջի կտորները, փակել կափարիչով և եփել մարմանդ կրակի վրա 15-20 րոպե։ Մատուցելուց բդիկների վրա լցնել տապակի մեջ մնացած սոուսը և վրան տեղադրել եփած թուրինջը։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*