Հավի լյարդով ֆրանսիական աղցան

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
1 կգ
Հավի լյարդ
1 կապ
Հազարի տերևներ
1/2 կգ
Սունկ (ամբողջական)
1/2 կգ
Լոլիկ չերրի
1/2 կգ
Ելակ
15 հատ
Ընկույզ
1/2 բաժակ
Ձիթապտղի յուղ
3 ճ.գ
Քացախ
4 ճ.գ
Բուսայուղ
50 գրամ
Կարագ
Հավի լյարդով ֆրանսիական աղցան
  1. Սունկն ու հավի լյարդը լավ լվանալ: Սունկը կտրատել երկարավուն: Լյարդը կարող եք չկտրատել: Տապակի մեջ 2-3 գդալ բուսական յուղ լցնել, հենց և տապակել կտրատած սունկը:
  2. Սունկը հանել տապակի միջից և նույն տապակի մեջ լցնել հավի լյարդը, տապակել, ավելացնել աղ և պղպեղ: Վերջում կարող եք նաև կարագ դնել:
  3. Մնացած բաղադրիչները պետք է միայն լվանալ և կտրատել: Աղցանամանի մեջ լցնել հազարի տերևները՝ խոշոր կտրատված վիճակում: Վրան լցնել լյարդն ու սունկը՝ տաք վիճակում:
  4. Ընկույզը, չերրի լոլիկը և ելակը լցնել աղցանի վրա: Քացախը և ձիթապտղի յուղը լավ խառնել իրար հետ, և ցողել աղցանը:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*