Ղուբդարի. խոզի մսով

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
2 կգ
Խմոր (խմորիչով)
1 կգ
Խոզի միս
4 հատ
Սոխ
3 պճեղ
Սխտոր
0 Ճաշակի
Պղպեղ (կարմիր)
1 թեյի գդալ
Կորիանդր
1 թեյի գդալ
Սամիթի սերմ (համեմունք)
1 թեյի գդալ
Սունելի
1 թեյի գդալ
Աջիկա
Ղուբդարի. խոզի մսով
  1. Միսը կտրատել շատ փոքր կտորների
  2. Սոխը կտրատել մանր խորանարդիկների Սխտորը ճզմել և խառնել մսի հետ
  3. Լցնե լբոլոր համեմունքները լավ խառնել և թողնել 30 րոպե
  4. Խմորը բաժանել հավասար մասերի մոտավորապես 200 գր, բացել կլորավուն տեսք տալ Խմորի մեջտեղում դնել խճողակը, լավ տարածել Խմորի ծայրերը հավաքել, տափակեցնել և հակառակ կողմով տեղադրել տապակի մեջ
  5. Մեջտեղեղում բացել փոքրիկ կլորակ( տեսնել նկարում)
  6. Եփել ջեռոցում 20 րոպե 180-200 աստիճանի տակ Հանել ջեռոցից, տեղադրել սրբիչի վրա, վրան կարագ քսել և շուռ տալ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*