Մածունով գաթա

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
0 Ճաշակի
Վանիլին
1 բաժակ
Ալյուր
4 ճ.գ
Յուղ
1 թեյի գդալ
Սոդա
1 ճ.գ
Քացախ
1/2 լիտր
Մածուն
1 սուրճի բաժակ
Բուսայուղ
250 գրամ
Կարագ
2 բաժակ
Շաքարավազ
4 հատ
Ձու
Մածունով գաթա

Խմորի ալյուրը այնքան, որ ստացվի պինդ խմոր։ Միջուկինը նշված է բաղադրության մեջ։

Օգտագործել 1 բաժակ շաքարավազը միջուկի համար։

  1. Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկացրած կարագը և լավ հարել:
  2. Լավ հարելուց հետո ավելացնել ձեթը, մածունը սոդայի հետ, քացախը և այլուրը: Հունցելուց հետո բաժանել 4 գնդի:
  3. Գնդերը բացել մեջը դնել խորիզը։
  4. Խորիզը պատրաստելու համար յուղը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրը և վանիլը:

One comment

  1. Rita said on November 27, 2015 Reply
    Yes sarkelem , mikich chor yev gosht yeghav. Djvar e jishd alyoori chape imanal. Bais hame shad hajogh er

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*