Մեքսիկական լցոնած կարտոֆիլ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
1 թեյի գդալ
Չաման համեմունք
2 հատ
Լոլիկ
2 ճ.գ
Բուսայուղ
1 պճեղ
Սխտոր
1 հատ
Սոխ
4 հատ
Կարտոֆիլ
4 ճ.գ
Պանիր (հալվող)
1 թեյի գդալ
Պղպեղ (կծու)
250 գրամ
Սունկ (կտրատած)
1 բաժակ
Լոբի (սպիտակ)
1 բաժակ
Լոբի (կարմիր)
Մեքսիկական լցոնած կարտոֆիլ
  1. Փայլաթիթեղի մեջ փաթաթել կարտոֆիլները` առանց կեղևը մաքրելու, և 200 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ եփել 90 ր.:
  2. Ձիթայուղի մեջ տապակել սոխը և սխտորը, ավելացնել սունկը, եփել` մինչև ջրային մասը քաշվի, լցնել չամանն ու կծու պղպեղը, տապակել 1-2 ր.:
  3. Ավելացնել կտրտած լոլիկը, աղ, պղպեղ և լոբիները, եփել ևս կես ժամ:
  4. Հանել կարտոֆիլր փայլաթիթեղից, ուղղահայաց ճեղքել, գդալով մի քիչ հանել միջուկից և լցոնել լոբու խառնուրդով, վրան քերիչով անցկացված պանիր լցնել և մատուցել:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*