Միսը ֆրանսիական ձևով

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
1 կգ
Խոզի միս
3 հատ
Սոխ
3 հատ
Լոլիկ
350 գրամ
Պանիր
0 Ճաշակի
Մայոնեզ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Աղ
Միսը ֆրանսիական ձևով
  1. Միսը կտրատել միջին չափսի կտորների, լավ ծեծել, բոլոր կողմերից համեմել աղով և սև պղպեղով։ Դնել տապակի մեջ, վրան շարել օղակաձև կտրատած լոլիկը և սոխը։
  2. Ապա վրան լցնել մայոնեզը և քերած պանիրը։ Եփել ջեռոցում 50 րոպե 180-200 աստիճանի տակ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*