Շոկ մանժե

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Դեսերտ
Ավելացվել է
2 պտղունց
Մշկընկույզ
0 Ճաշակի
Վանիլին
1 պտղունց
Կիտրոնի աղ
1 պտղունց
Աղ
100 գրամ
Կարագ
1 տուփ
Շոկոլադ
1/2 բաժակ
Շաքարավազ
3 հատ
Ձու
0 Ճաշակի
Կոնյակ
Շոկ մանժե

Օգտագործել դառը շոկոլադ։

  1. Առանձնացնել դեղնուցները սպիտակուցներից: Առանձին-առանձին հարել, սպիտակուցների մեջ ավելացնել աղ և կիթրոնաթթու: Շաքարավազի կեսը լավ հարել դեղնուցների հետ, մյուս կեսը` սպիտակուցների: Դեղնուցները հարել այնքան, որ առաջանա կաթնագույն փրփուր, իսկ սպիտակուցները` մինչև պինդ զանգվածի վերածվելը:
  2. Միացնել երկու զանգվածները, ավելացնել գոլորշու վրա հալեցրած կարագը և շոկոլադը: Ավելացնել նաև վանիլինը, մշկընկույզը և կոնյակը: Լցնել ստացված զանգվածը բաժակների մեջ, փակել սննդի թաղանթով և պահել սառնարանում մի քանի ժամ:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*