Ուտեստ հավով

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
0 Ճաշակի
Կանաչի
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Աղ
2 հատ
Ձու
2 պճեղ
Սխտոր
700 գրամ
Հավի աղացած միս
75 գրամ
Պանիր
3 կտոր
Հաց
150 մգ
Կաթ
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
2 հատ
Սոխ
300 գրամ
Հավի լյարդ
Ուտեստ հավով
  1. Հավի լյարդը լվանալ, կտրատել, համեմել աղով և սև պղպեղով։
  2. Խճողակի մեջ ավելացնել կտրատած սոխ, սխտոր ձու, կաթի մեջ թրջած հաց, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել։
  3. Ավելացնել լյարդի կտորները և նորից լավ խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված։
  4. Վերցնել փայլաթիթեղ, տեղադրել տապակի մեջ, այնպես,որ մի ծայրը կախվի։ Վրան քսել բուսայուղ, տեղադրել ստացված զանգվածը, տալով ռուլետի տեսք և փակել փայլաթիթեղի կախված մասով։
  5. Եփել ջեռոցում 175 աստիճանի տակ մոտ 1-1,5 ժամ։
  6. Ապա հանել ջեռոցից, բացել փայլաթիթեղի վերին շերտը, ռուլետը շրջել մյուս կողմ, վրան ցանել քերած պանիր, նորից տեղադրել ջեռոց և եփել ևս 10-15 րոպե։
  7. Հանել ջեռոցից, թողնել սառի և կտրատել 1,5 սմ հաստության շերտերի։ Մատուցելիս վրան ցանել կտրատած կանաչի։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*