
- Տապակի վրա դնել փայլաթիթեղ։ Հացի վրա թե՜ երկարությամբ, թե՜ լայնությամբ անել կտրվածքներ, իրարից 2-3 սմ հեռավորությամբ և հացը դնել տապակի մեջ։
- Պանիրը կտրատել բարակ շերտերի և տեղադրել կտրվածքների մեջ։ Փափկեցրած կարագը , մանր կտրատած սոխը, սխտորը և աղը խառնել իրար։ Ստացված խառնուրդը ևս լցնել կտրվածքների մեջ։
- Ծածկել հացը փայլաթիթեղով և եփել 20 րոպե 180 աստիճանի տակ։։ Հանել փայլաթիթեղը և եփել ևս 5 րոպե 200 աստիճանի տակ։
Դեռևս ոչ ոք չի մեկնաբանել, թողեք առաջին մեկնաբանությունը