Պիցցա հավով և սնկով

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
200 գրամ
Ալյուր
120 մգ
Ջուր
30 մգ
Բուսայուղ
1 թեյի գդալ
Խմորիչ
0 Ճաշակի
Աղ
1 հատ
Հավի կրծքամիս
150 գրամ
Շամպինիոն
1 հատ
Լոլիկ
100 գրամ
Պանիր
3 ճ.գ
Տոմատի մածուկ
2 պճեղ
Սխտոր
1 ճ.գ
Մայոնեզ
1 թեյի գդալ
Ռեհան
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
Պիցցա հավով և սնկով

6-րդ բաղադրամասից սկսած օգտագործել միջուկի պատրաստման համար։

  1. Ալյուրը խառնել աղի և խմորիչի հետ։ Առանձին ամանի մեջ լցնել բուսայուղը, ավեալացնել տաք ջուր, լավ խառնել։ Ստացված խառնուրդը լցնել ալյուրի վրա, լավ խառնել, սկզբից գդալով, ապա ձեռքով։ Ստացվի պինդ խմոր, անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել ալյուր։ Ստացված խմորը տեղադրել բուսայուղ քսած թասի մեջ մեջ ծածկել սրբիչով և թողնել 45-60 րոպե հանգստանա տաք տեղ։
  2. Շամպինիոնները երկարավուն կտրատել, մաքրած սոխը և լոլիկը կտրատել բարակ կիսաօղակների, պանիրը անց կացնել քերիչով։ Հավի կրծքամիսը կտրատել խորանարդիկների և տապակել բուսայուղով, բարձր կրակի վրա 2-3 րոպե անընդհատ խառնելով։ Ապա համեմել աղով, սև պղպեղով և չորացրած ռեհանով։
  3. Խմորը բացել, տալ պիցցայի շերտի տեսք, մոտ 5 մմ հաստության։ Շերտը տեղադրել նախորոք յուղած տապակի մեջ։ Սխտորը ճզմել, խառնել տոմատի մածուկի և մայոնեզի հետ, համեմել աղով և սև պղպեղով։
  4. Ստացված սոուսը քսել շերտի վրա, ապա շերտ առ շերտ տեղադրել հավի միսը, սունկը, սոխը, լոլիկը և վերջում քերած պանիրը։ Դնել ջեռոց, եփել մոտ 15 րոպե 200-220 աստիճանի տակ։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*